Ben jij creatief talent en wil je mooie online producties maken? Wil je meewerken aan projecten van professionele opdrachtgevers? Vind je het leuk om de laatste trends en ontwikkelingen bij te houden op het gebied van design en online media? Zoek je een stage voor minimaal 5 maanden? Dan ben jij misschien wel de stagiair die wij zoeken.

Rol in de organisatie
Als stagiair (UX, UI and graphic design) ondersteun jij onze creatieven in de studio bij het maken van apps, websites, actiepagina’s, banners en interactieve campagnes. Je bent onderdeel van het creatieve team en krijgt de kans om deel te nemen in het creatieve process van conceptontwikkeling. Je maakt interactive-ontwerpen naar de wensen die de klant heeft gedefinieerd en past daarbij de kennis van web-usability toe. En dat alles onder begeleiding van Robert, onze senior designer. (Hij drinkt zijn koffie zwart…)

Kennis en vaardigheden
– HBO-niveau
– Opleiding die aansluit bij design (UX, UI, graphic and web)
– Kennis van Adobe Suite
– Basiskennis van HTML en CSS
– Kennis van online toepassingen
– Flexibele instelling
– Niet al te goed in tafelvoetbal

Mindset
– Je bent nieuwsgierig
– Geïnteresseerd in nieuwe technieken

Wij bieden een leuke stage in een dynamisch, jong en ambitieus bedrijf in Amsterdam. Je ontvangt een stagevergoeding. Ben jij de stagiair die wij zoeken? Stuur dan een motivatie met CV en portfolio naar vacatures@massmovement.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld