Lovechock-website

Happiness inside

Klant: Lovechock

Merk: Lovechock

Diensten: UX-design en webdesign, webdevelopment

Achtergrond

Lovechock is een feestje voor je lijf en voor onze planeet. Dit chocolademerk maakt de allerlekkerste biologische, veganistische en rauwe chocolade van natuurlijke ingrediënten.

Opdracht

Na 8 jaar was de website van Lovechock flink verouderd, trok relatief weinig verkeer en was lastig te onderhouden. Lovechock vroeg MassMovement om een nieuwe website neer te zetten die bijdraagt aan de vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, en eenvoudig te vullen is met content.

Uitvoering

Voor Lovechock hebben we een compleet nieuwe, multilingual website neergezet. Belangrijk hierbij was enerzijds de vindbaarheid vergroten en anderzijds het CMS-systeem zo inrichten dat Lovechock de meertalige content eenvoudig kan updaten en kan aanpassen aan de lokale markt. Nadat we het UX- en webdesign hebben bepaald, heeft ons team van developers zich gestort op het functioneel ontwerp, de technische realisatie en optimalisatie van de website. Hierbij hebben we ook de vindbaarheid van de website in acht genomen, door de SEO goed in te richten en te adviseren in relevante content. De achterkant is modulair opgebouwd, zodat de content per pagina en per land eenvoudig aangepast kan worden. Zo is een landelijk promotie a piece of choc…cake!

Met dit project hebben we niet alleen een nieuwe website opgeleverd, maar een stevig fundament gebouwd voor de marketingactiviteiten van Lovechock. Door het CRM goed in te richten (via Active Campaign), kunnen ze leads beter opvolgen, bijvoorbeeld na een beurs. Ook is het SAP-systeem gekoppeld aan een Store locator op de website, waardoor de informatie over de verkooppunten voor alle landen up te date blijft. Nu de basis staat, is het geheel makkelijk schaalbaar, wanneer er in de toekomst nieuwe merken worden uitgerold. Al met al echt een marketingtool i.p.v. alleen een nieuwe website.

Meer weten over dit project? Je kunt ons altijd bellen op 020 40 50 310, of mail naar info@massmovement.nl