Arval

We care about cars. We care about you.

Klant: Arval (BNP Paribas)

Merk: Arval (BNP Paribas)

Diensten: Contenplanning en -productie. Communitymanagement. Webcare. Mediastrategie, -planning en -executie. Videoconcepting, -productie, -animatie en -creatie.

Achtergrond

Arval, dochteronderneming van BNP Paribas, is een internationale leasemaatschappij met diensten voor zakelijke klanten, MKB, ZZP en nu ook direct voor consumenten.

Opdracht

Arval op verschillende manieren ondersteunen om hun presence te vergroten en te verbreden. Hierbij wordt gestuurd op verschillende KPI’s, waaronder: groei communities, social traffic, conversies, bereik en interactieratio (engagement).

Uitvoering

Als full service bureau ondersteunen wij Arval op allerlei vlakken. Zo zijn wij verantwoordelijk voor strategie, content, communitymanagement en webcare voor alle social kanalen, en tevens verzorgen wij de mediastrategie, -planning en -executie voor de verschillende online mediacampagnes. Deze campagnes beperken zich niet alleen tot de leaseproducten (B2B en B2C), maar zijn ook voor HR en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast zijn wij voor verschillende campagnes verantwoordelijk voor videoconcepting en –creatie.

Benieuwd naar de resultaten van 2017? Je kunt ons altijd bellen op 020 40 50 310, of mail naar info@massmovement.nl