Op de set met Arval

The making of de promovideo over de Mobility Hub

En…camera loopt! Op woensdag 5 juni was het een veelgehoorde zin in de Arval Mobility Hub. Het decor van een toffe, internationale promovideo die wij met de RED Epic met anamorphic lens (= bioscoopkwaliteit) schoten. Én een drone, niet te vergeten.

Een vroege start

MassMovements Maurice, Nylo, Bart en Salina verzamelden al om 7.30 uur om er een meer dan productieve dag van te maken. Nadat cameraman Martijn zich bij ons voegde, waren we compleet. Het sjouwen en klaarzetten van de kilo’s spullen die Maurice had meegenomen, kon beginnen.


Actie!

Eenmaal geïnstalleerd en een kop koffie achter de kiezen, was het tijd voor actie! Meekijkend over de schouder van Martijn, zagen we de grote ruimte een nóg futuristischer karakter krijgen. De perfecte belichting, de juiste hoek, een kloppende verhaallijn; met alles werd rekening gehouden. Tot in de puntjes. Dus ja, er waren de nodige takes nodig. Nog één keer dat loopje of nog één keer die druk op de knop; het geduld van Arvals hoofdpersonen Youri en Marianne werd af en toe op de proef gesteld. Maar ach, dat is het leven van een filmster!


Gele knop, rode knop, groene knop

Nou goed, in dit geval zeggen beelden meer dan woorden. En die hebben we, dankzij onze behind-the-scenes-cameraman Nylo. Watch and learn from master Maurice.Klant blij, team blij

“Ik denk dat dit heel goed kan worden. Ik ben heel enthousiast!” Als een regisseur de dag met zulke woorden afsluit, zijn de verwachtingen hooggespannen. Gelukkig konden we het eindresultaat al snel aan de klant laten zien, die minstens zo enthousiast was. De versie van anderhalve minuut was perfect om de Mobility Hub te promoten op het interne marketingevent van Arval. De versie van 40 seconden is voor extern gebruik, op onder andere social media. Kijk mee naar Arvals blik op de mobiliteit van de toekomst. Mét geanimeerde muur.
Ook interesse in een toffe video over jouw merk? Wij denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken: 020 04 0503 10, maar je kunt Maurice ook een mailtje sturen: maurice@kunststoff.nl

Uitdagingen gaan wij nooit uit de weg. Waarom zouden we? Samen mooi werk maken, daar worden wij blij van!
Laten we eens kennismaken