MassMovement neemt activiteiten Xeed over

Per 1 november zal MassMovement alle werkzaamheden overnemen van digital agency Xeed. Hiermee breiden wij ons klantportfolio uit met de mooie merken Volvo Trucks, Vekabo, Nationale Nederlanden en ASR. Bovendien betekent dit dat er een team van gespecialiseerde developers aan MassMovement wordt toegevoegd.

Nog meer focus op development

Jarenlang werkten Massmovement en Xeed nauw samen aan verschillende projecten. Nu Xeed de activiteiten staakt wegens bedrijfseconomische redenen, is voortzetting van de activiteiten door Massmovement een logische stap. Wij beschikken niet alleen over de juiste klantenkennis en expertise, wij zien dit ook als een mooie kans om ons team van developers te vergroten.


Uitbreiding van ons klantportfolio

Wij zijn erg blij met de toevoeging van de mooie merken Volvo Trucks, Vekabo, Nationale Nederlanden en ASR aan ons klantportfolio. Werkzaamheden die voor deze klanten worden uitgevoerd zijn concept, design, full stack development, hosting en onderhoud van loyality platformen, MRM systemen, CRM systemen en eCommerce platformen.


Over MassMovement

MassMovement is een ‘digital full service agency’. Wij brengen merken en mensen in beweging sinds 2005. Marketingstrategieën en creatieve concepten zetten wij om in meetbaar online succes. Daarnaast managen we communities en creëren we content en platformen voor merken en adverteerders. MassMovement is anders dan de concurrentie omdat wij data, creativiteit en technologie met elkaar weten te verbinden, waardoor vloeiend ‘customer experiences’ tot stand komen. Hiermee waarborgen wij klantbehoud en realiseren wij groei middels prospecting tegen de meest gunstige ROMI (Return On Marketing Investment).


Voor meer informatie?

info@massmovement.nl


Uitdagingen gaan wij nooit uit de weg. Waarom zouden we? Samen mooi werk maken, daar worden wij blij van!
Laten we eens kennismaken