Kennismaken

Eens kennismaken?

Uitdagingen gaan wij nooit uit de weg. Waarom zouden we? Samen mooi werk maken, daar worden wij blij van! Heb je zin om te sparren, stap dan eens in de lift naar de 10de van ons mooie pand met uitzicht op de Johan Cruijff Arena. De deur staat altijd open.

Bart, Remko en Amanda in overleg achter de computer
Fred van Panhuis
Marketing Automation Consultant

“Wil jij jouw doelgroep optimaal bereiken, dan mag marketing automation niet aan de marketingmix ontbreken. Met behulp van ActiveCampaign weet ik iedereen per mail te vinden, op dat ene moment of na die ene actie. Volledig geautomatiseerd én persoonlijk. Zo heb jij er geen omkijken naar en worden jouw klanten en leads benaderd op een passend moment binnen hun customer journey. Een win-win-situatie.”

Eva van der Niet
Copywriter / Online Media Specialist

“Een sterk merk heeft een betrokken community achter zich staan. Of deze nou gecreëerd moet worden of ‘levend’ moet worden gehouden, ik help je graag. Door goed te luisteren naar jou en de doelgroep weet ik een contentstrategie op te stellen die perfect aansluit op jouw social doelstellingen. Met pakkende content weet ik jouw doelgroep aan te spreken en aan te zetten tot interactie. Op het juiste moment én in de juiste vorm.”

Amanda Lautenbach
Online Media Specialist / Projectmanager

“Een campagne of een goed product wordt niet vanzelf een succes. De juiste doelgroep, die weet ik te vinden én te raken. Of dit nu met bijvoorbeeld een brand awareness-campagne, een actiematige conversiecampagne of een leadgeneration-campagne is, ligt helemaal aan de boodschap en het doel. Deze bespreek ik eerst dan ook uitgebreid met je, waarna ik een media-advies op maat uitbreng. Gedurende de campagne neem ik je mee in analyses en stemmen we samen optimalisaties af. Of je nu wel of geen media-ervaring hebt, ik zorg dat de resultaten helder en transparant zijn.”

Bart Evers
Head of Concept / Projectmanager

“Het verzinnen en uitwerken van een goed concept, daar word ik heel bij van. Elke keer weer. Op welke manier weten we een gevoel over te brengen dat past bij het merk, zodat we de juiste snaar raken bij de doelgroep op het perfecte kanaal? Het is altijd een creatieve puzzel, die allerlei uitkomsten kan hebben. Of de oplossing nu een brand video is, een UX-design voor een website of een compleet nieuwe huisstijl; ik help je graag. De ultieme beleving, die creëren we samen.“

Remko Posthuma
Technology Director

“Ik laat je graag de oneindige mogelijkheden van online zien. Hoe een project er ook uitziet, ik lever er een bijdrage aan. Want ook coderen is een creatieve discipline, misschien júist wel. Met mijn hulp tillen we projecten naar een hoger niveau. Van campagne-idee tot website en van mobiele app tot nieuw interactief platform; the sky is the limit.”

Neem direct contact met ons op via

+31 (0)20 40 50 310

Eva van der Niet met laptop op de bank
Bart Evers in gesprek met Antal Nagy
Salina Mostert gebruikt post-its om de strategie te bepalen
Femke Marcar werkend achter laptop
Amanda en Fred aan het tafelvoetballen
Salina en Antal in overleg
Fred lachend achter zijn computer
Desmond kijkt mee

Werk uitgelicht

We laten ons werk graag spreken.

Wij weten wat werkt. Ja, daar hebben wij ook de nodige bewijslast voor. Wij zijn erg trots op ons gevarieerde portfolio.

Onze insights en tips direct in je mailbox ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je blijft op de hoogte.

Wat wij doen

Mixen. Maken. Raken.

Om merken en mensen op effectieve wijze te verbinden, hebben wij alle specialiteiten in-house. Korte lijnen, daar zijn wij van. Zo komen wij, als reclamebureau nieuwe stijl, tot de complete mix die weet te raken.

Uitdagingen gaan wij nooit uit de weg. Waarom zouden we? Samen mooi werk maken, daar worden wij blij van!
Laten we eens kennismaken