Wij zijn digital

Wij combineren creativiteit, data-analyse en technische knowhow om tot de beste resultaten te komen. Dit doen we met een team van strategen, creatieven, developers, ontwerpers, copywriters, data-analisten en marketeers, die op een effectieve manier merk en doelgroep aan elkaar weten te verbinden. Op deze wijze ontwikkelen en activeren wij digitale platformen die een vloeiende ‘customer experience’ bieden en de KPI’s van onze klanten overstijgen.

01.

Denken

Voor we beginnen aan een concept, campagne of activatie bepalen we samen met jou de strategie, doelstellingen en KPI’s. Als we dat in kaart hebben, dan kunnen we aan de slag en hebben we de tools om tussentijds resultaat te bepalen en te optimaliseren.

02.

Doen

Wanneer de strategie bepaald is hebben we een solide basis om op voort te borduren. Of het nu gaat om een campagne, communitymanagement of een workshop. Wij gaan enthousiast aan de slag. Altijd binnen planning en met het oog op resultaat. We weten niet beter. We doen het gewoon!

03.

Activeren

Een campagne of een goed product wordt niet vanzelf een succes en een community heeft een duwtje nodig om spinglevend te worden. Door middel van inzet van earned, owned en paid media zorgen we ervoor dat de doelgroep in beweging komt.

Dit is wat wij doen

Wij willen merken en adverteerders helpen om succesvoller te worden én te blijven in dit nieuwe digitale tijdperk. Door het ontwikkelen en activeren van optimale digitale klantbelevingen en conversiestraten.

Design thinking’ passen wij toe om datagedreven platformen te ontwikkelen. Hierdoor wordt een optimale klantbeleving gewaarborgd en worden de conversiepercentages van marketingdoelstellingen verhoogd. Wij zien onszelf als gids en reisgenoot in de virtuele wereld van onze opdrachtgevers en hun doelgroepen. Voor hen ontwikkelen we campagnes en branded content, waarbij we volledig inzetten op creativiteit, data-analyse en technische knowhow: cruciale factoren om mensen & merken digitaal en resultaatgericht dichter bij elkaar te brengen. Wij zijn snel, proactief, resultaatgericht, transparant, benaderbaar en zeer ervaren in online marketing.

Zullen we het iets concreter maken? Onderstaande items helpen je vast op weg. Maar als je met een vraag zit die niet zomaar in een item of lijstje te vangen is, dan wil je die misschien liever aan één van onze specialisten voorleggen. Met één telefoontje naar 020 – 40 50 310 zit je zo bij ons in Amsterdam op de koffie.

Strategie & Advies

Brand DNA
Workshops
Benchmarks
Quickscans & reviews
CMS- en toolselectie

Social Media

Strategie
Analyse & advies
Contentplanning & creatie
Communitymanagement
Webcare

Concept & Design

Campagnes
Branded content
Casual & serious gaming
Video & animation
UX en webdesign

Media

Strategie & planning
Search advertising (SEA)
Display & video advertising
Social & mobile advertising
Ad-management & -hosting

Development

Mobile apps
Platforms & games
Banners
Responsive websites
Cloud hosting

CRM

CRM implementatie
Emailmarketing
Big data
Social CRM
Ontwikkeling persona’s

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van wat wij doen? Schrijf je dan in voor onze MassMovement nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en tips & tricks op het gebied van social media? Schrijf je dan in voor onze social nieuwsbrief!

Onze klanten

NN Group
Quooker
CloudVPS
Huawei
Renault Trucks
a.s.r.
Accor Hotels
Tefal
Holland
NS Publieksprijs
Sanoma
Bavaria
Arval
Volvo
Regiobank

Vacatures

Wij geloven in vooruitgang. Wij zoeken daarom altijd naar medewerkers die open staan om nieuwe dingen te leren. Om mee te gaan met de nieuwe technische ontwikkelingen en die zich eigen te maken. Bij MassMovement werken mensen vanuit verschillende disciplines samen in een team. Zo voegt iedereen iets toe aan een project.

Heb je talent en ben je een digital native maar staat er voor jou geen vacature tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Met motivatie en / of portfolio. Stuur deze naar femke.marcar@massmovement.nl

Front-end Developer (fulltime)

MassMovement is op zoek naar een breed georiënteerde front-end developer die design tot leven kan brengen. Jij weet de ontwerpen van onze designers naadloos te vertalen naar een werkend eindproduct. Heb jij een passie voor UX, design, animatie en werk je graag met de nieuwste technieken? Dan ben jij de front-end developer die wij zoeken!

Lees meer

Stagiair Design (FullTime)

Heb jij creatief talent en wil je mooie online producties maken? Wil je meewerken aan projecten van professionele opdrachtgevers? Vind je het leuk om de laatste trends en ontwikkelingen bij te houden op het gebied van design en online media? Dan ben jij misschien wel de stagiair die wij zoeken.

Lees meer

OUR LOCATION

Overschiestraat 180, 1062 XK Amsterdam

CALL US

+31 (0)2 04 0503 10

DROP US A LINE