MassMovement is op zoek naar een visual designer. Je hebt oog voor detail, bent niet vies van nieuwe dingen en durft te experimenteren. Je weet goed waar je je inspiratie kunt halen. Je kan goed luisteren, doorvragen en de wensen van de klant en de eindgebruiker doorgronden. Zijn termen als A/B testing, CSS, Photoshop, Illustrator en HTML jou niet vreemd en ben je daarnaast ook nog eens een kei in beeldbewerking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol
Je werkt samen met een interaction designer, developers, creatief strateeg en mediaspecialisten aan mooie campagnes voor aansprekende klanten zoals Subaru, NS Publieksprijs, Arval en Tefal. Je creëert visuele elementen voor websites (van wireframes tot uitgebreide design lay-outs), games en social media posts. Op basis van briefings creëer je passende (campagne)beelden. Je denkt mee hoe we visuele concepten nog aansprekender kunnen maken en perfectioneert de gebruikerservaring. Kortom, geen dag is hetzelfde!

Jij..
Je hebt een brede grafische stijl met oog voor fotografie, animaties en illustraties. Je bent digital minded met 2 voeten in de realiteit. Bovendien heb je een strak online portfolio met een mix van eigen en betaald werk. Je bent een kei in het beargumenteren waarom jouw creatie past bij de briefing en wensen van de klant. Je bent representatief en communicatief vaardig en draait je hand niet om voor een presentatie bij een klant van je eigen design. Je volgt relevante blogs en andere kanalen om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen en hebt je eigen visie op interactie en vormgeving.

Wij
MassMovement is een fullservice digitaal bureau in Amsterdam. Met 15 mensen werken wij iedere dag heel hard voor onze klanten. Omdat hard werken ook om ontspanning vraagt, daag je je collega’s uit voor een potje tafelvoetbal, ga je mee bier drinken op vrijdag of verheug je je vast op een van de leuke uitjes die we regelmatig maken!

Ons wensenlijstje

  • HBO denk- en werkvermogen
  • Strak online portfolio met oog voor illustraties, webdesign, fotografie, logo ontwerp en animaties
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal
  • 4+ jaar relevante werkervaring
  • Kennis van Photoshop, Sketch, Invision, animatietools als Principle, After Effects
  • Je pakt je verantwoordelijkheid, kan communiceren en denkt oplossingsgericht
  • Strakke deadlines zijn voor jou geen probleem;
  • Fulltime beschikbaarheid (40 of 36 uur per week);
  • Ben jij degene die wij zoeken? Dan maken wij graag kennis met jou! Nodig jezelf uit voor koffie door je portfolio en CV te sturen naar vacatures@massmovement.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld