Quooker

Over dit project

  • Klant: Quooker
  • Merk: Quooker
  • Diensten: Visual design. Interactie design. Development. Programmeren. Activatiecampagne. Conceptontwikkeling. Mediastrategie.

Activatiecampagne Quooker community

Na een eerdere succesvolle campagne voor Quooker, waarbij het opbouwen van de fanbase en de online kennismaking centraal stonden, blijkt dat Quooker een enthousiaste community met fans heeft opgebouwd die graag online van zich laat horen. Zo blijken Quooker -gebruikers regelmatig positieve berichten te delen via social media waarin zij vertellen hoe blij zij zijn met zowel het product als de uitstekende service die zij ontvangen. Voor Quooker hebben we daarom een activatiecampagne bedacht voor zowel bestaande als toekomstige gebruikers waarbij testimonials centraal stonden.

Quooker testimonials

Voor het verzamelen van de testimonials is een pagina ontworpen waar bestaande gebruikers ervaringen kunnen delen en geïnteresseerden gebruikerservaringen van anderen kunnen lezen. Dit versterkt niet alleen het communitygevoel maar ook de binding met het merk Quooker. Komt een bezoeker op de testimonialpagina van Quooker dan kan hij twee dingen doen. Zelf zijn Quooker testimonial toevoegen of de testimonials van anderen bekijken en erop stemmen of ze delen. Alle testimonials die meer dan 10 stemmen hebben, doen mee aan de wekelijkse loting voor een kookworkshop. Aan het einde van de campagne wordt de hoofdprijs verloot onder de schrijvers van de drie testimonials waarop het meest gestemd is.

Neem contact met ons op